e-Learning

 

Aanmelden (login en paswoord aanvragen bij Opta)

 

Met The Language Well van het bedrijf eXplio biedt Opta een online leeromgeving aan met "just-in time", "just-enough" taaltraining voor de dagelijkse communicatiebehoeften op de werkplek. Het biedt zo de meest praktische en kostenbesparende methode voor taaltraining in het beroepsleven.

Dit interactief multimediaal cursusmateriaal bevat een reeks leermodules die verschillende taalvaardigheden van Duits, Frans, Engels en Nederlands opfrissen en aanscherpen.

De doelstelling is om zowel specifieke vaardigheden (zakelijk telefoneren en zakelijke schriftelijke correspondentie) als de algemene taalvaardigheid en grammaticale inzichten aan te scherpen.

Deze e-learning module is een budgetvriendelijke online praktijk- en referentietool met een focus op de zakelijke communicatie. 

Opta heeft toegang tot de resultatenbeheermodule en kan zo de resultaten opvragen van de cursisten.

Omdat het pakket elementen van een LMS (Learning Management System) bevat is het een bijzonder goede aanvulling van de face-to-face of telefonische contactmomenten en een basis voor blended learning. 

De mate en de wijze van coaching door Opta zijn afhankelijk van de persoonlijke doelstellingen en mogelijkheden van de lerende en worden best besproken met een Opta-docent.

Volgende modules zijn beschikbaar: (tarief per module: 85 € + 21 % btw voor een online toegang van 365 dagen

-  Zakelijke communicatie: telefoneren
-  Zakelijke communicatie: schrijven
-  Grammaticale ondersteuning
-  Algemene communicatieve vaardigheden